Stadur Viscom

Denna populära lättviktsskiva finns i en mängd olika varianter, som alla består av ett mellanskikt av skummad polystyren och ytmaterialet varierar beroende på vilken variant man väljer. Gemensamt för alla materialen är att de kan användas både utomhus och inomhus.
Exempel på användningsområden:

  • Screen/digitaltryck
  • Fotolaminering
  • Reklamskyltar
  • Monterbyggnation
  • Display och POS
  • Avskärmningar

Viscom Decor

Stadurs lätta skumbräda Viscom Decor består av ett ensidigt filmlaminerat täckskikt av Stadurlon och vitt på baksidan. Alternativt kan den också levereras med filmlaminering på båda sidor. Ett mycket stort utbud av mer än 200 dekorer och präglingar finns tillgängliga. Dessutom kan panelen böjas i former med hjälp av V-fräsning.

Viscom Wood

Stadurs lätta skumbräda Viscom Wood fiberplatta består av vitbelagda träfiberplattor på båda sidor. Denna kombination resulterar i en hög planhet och mycket hög robusthet.

display_stadur display_stadur
runt_stadur runt_stadur

Viscom Sign Easyprint

Denna skiva har en kärna av extuderad polystyren och ett ytskikt med det speciella materialet Stadurlon på båda sidor. Skivans speciella egenskaper är bland annat: mycket enkel att bearbeta, både för inomhus- och utomhusapplikationer, väderbeständigt, tål fukt, skyddsfolie på båda sidor, utmärkt reptålighet, den speciella ytan garanterar perfekt tryckresultat vid digitaltryck, kan CNC-fräsas, går att få böjbar vid fräsning av v-spår. Är dessutom PVC-fri och därmed miljövänlig och livsmedelsgodkänd. Har 10-års UV-garanti.

Viscom Sign Easyprint Color

Skivan har samma uppbyggnad och egenskaper som vanlig Viscom Sign Easyprint, men ytskiktet i Stadurlon är svart på båda sidor.

Viscom Sign Easyprint Black

Skivan har samma uppbyggnad och egenskaper som vanlig Viscom Sign Easyprint men här är den extruderade polystyrenkärnan är svart. Ytskiktet i Stadurlon är svart på båda sidor, men kan även levereras i svart / vitt eller vitt / vitt.

Viscom Sign SF

Denna kvalitet har en kärna av extruderad polystyren och med en hård skummad PVC på båda sidor.

Stadur Fix

Denna skiva har, i likhet med Viscom Sign Easyprint, en kärna av extruderad polystyren och ett ytskikt av Stadurlon på båda sidor. Skillnaden är att Stadur Fix även har ett självhäftande adhesive på en sida (kan fås på båda sidor), för snabb och enkel vidhäftning. 

Viscom Magnetic

Materialet har en sida med magnetfolie ytterst på skivan. Denna folie möjliggör vidhäftning av papper/folie som innehåller järn (Ferro-film). Produkten passar perfekt för enkla utbytbara skyltar och budskap, men även för mer varaktig display- och butiksinredning.

Viscom Whiteboard

Denna lättviktsskiva består av en skummad PVC på båda sidor med en järnhaltig whiteboardfolie på en sida. Tack vare den släta och hållbara skrivytan passar denna produkt perfekt som en bestående presentationspanel eller anslagstavla.

Stadur Visom Edge

Stadurs kantskydd heter Viscom Edge och tillverkas i det speciella Stadurlon-materialet. Den levereras med självhäftande tejp och täcker enkelt skivans öppna kanter då det finns behov för det. Viscom Edge finns i 10 och 19 mm bredd och i färgerna svart, vit och silver.

Vill du ha mer information från oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Vänligen skriv in bokstäver och siffror nedan