Stort tack för i år! Nu ser vi fram emot nästa tillsammans med er.

När året nu går mot sitt slut och vi blickar tillbaka vill vi rikta ett stort tack till alla våra kunder och samarbetspartners. Vi ser tillbaka på ett år där vi stärkt vår hållbarhetsstrategi med fler nya innovativa produkter, utveckling av konceptet för återvinning av kunders spillmaterial och ökat produktutbud av återvunna produkter. Vi har optimerat våra lagernivåer och utbud av nya ”gröna” material och bidragit till minskad miljöpåverkan genom högre miljökrav på våra transportörer.

Vårt nyårslöfte till dig är att öka andelen av våra gröna alternativ och engagera fler i vårt återvinningssystem. Den europeiska Vink-gruppen anses nu bäst i klassen inom plaståtervinning! Under året har vi investerat i utbildning av personal samt genomfört ett antal åtgärder inom energieffektivisering.

Jul- och nyårshelg innebär även att vi har lite förändrade öppettider. Malmö och Göteborg håller stängt från 23:e december till och med 1:a januari. Stockholm kommer att ha öppet alla mellandagar.

Precis som tidigare år stöttar vi Barncancerfonden dit vår julgåva går. Ett tack till er som får stor betydelse för de drabbade barnen. Vi ser fram emot ett givande 2024 tillsammans med er. Till dess önskar vi alla på Vink essåplast er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!