Med stort sälj-och affärsutvecklingsfokus ansvarar du för vår verksamhet i Malmö. Du driver verksamheten som ett självständigt Profit Center med det fulla lönsamhets- och resultatansvaret.

 

Detta innebär ett helhetsansvar genom hela processen och som ger stor frihet att inom de övergripande riktlinjerna för Vink essåplast Group AB utveckla ditt Profit Center. Alltifrån inköp, lageroptimering och bearbetning till försäljning och affärsutveckling. Kontakter och förhandlingar med leverantörer och partners samt aktiv roll i avtal- och affärsuppgörelser ger dig stort utrymme och möjlighet att påverka lönsamheten på det egna Profit Centret samtidigt som du bidrar till hela företagets resultat. 


Du leder och coachar vårt kompetenta och motiverade team och tillsammans utvecklar ni affärerna med befintliga och nya kunder inom de respektive affärsområdena. Du har också ett eget kundansvar och en aktiv roll i det operativa försäljningsarbetet. Fokus för dig blir att utveckla försäljningen och samarbetet med strategiskt prioriterade kunder inom maskintillverkningsindustrin. Detta är för Vink essåplast en marknad med stor potential och möjligheter! 
Som Profit Center Manager ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till nordiska CEO och årligen direkt till ägarna. 

Vi letar efter dig som med ditt brinnande engagemang i försäljning, resultatdriv och inspirerande ledarskap bidragit till att skapa en framgångsrik säljorganisation. Du har tidigare säljerfarenhet mot maskintillverkande industri och har bearbetat såväl föreskrivande led som slutkund. En god förståelse av företagsekonomi, logistik och lagerstyrning är starkt meriterande. Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift är ett måste. 

Motiveras du av att skapa resultat både genom teamets och din egen insats samt att med stor frihet självständigt driva och utveckla en verksamhet inom ramarna för en framgångsrik och internationell koncern- då är detta en möjlighet! 


Välkommen med din ansökan, med cv och personligt brev, via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-14386) senast den 1 juni. Kontakta gärna vår konsult på Mercuri Urval, Lisbeth Petersson på lisbeth.petersson@mercuriurval.com, om du vill veta mera.