1. Nu kan du även förvandla glasytor med 3M DI-NOC dekorfolie för glas

  3M DINOC glasfinish

  Med sitt helt transparenta limskikt kan de appliceras direkt på olika glasytor. Hittills har 3M lanserat 18 olika mönster från trä och metall till tyg och sten. Dessa folier är ett välkommet komplement till de över 1000 redan existerande 3M DI-NOC folier.

  3M DINOC glasfinish 2

  Läs mer »
 2. Upptäck DI-NOC™ inredningsfolier från 3M™

  Vill du skapa ett nytt uttryck i ett rum eller behöver möblerna bytas ut. Med DI-NOC™ inredningsfolie kan du renovera eller förnya smart, snyggt, enkelt och hållbart för miljön.

  Genom att applicera DI-NOC™ på en yta eller möbel kan du snabbt och enkelt skapa nya och spännande effekter. DI-NOC™ inredningsfolie finns i ett mycket omfattande program av olika ytfinish med utseende av metall, sten, tyg eller trä. Det finns helt enkelt en folie för alla smaker. Folierna är brandklassade och IMO-certifierade.

  DI-NOC™ – en självhäftande inredningsfolie som snabbt och enkelt får allt att se ut som nytt!

  Gå till produktsidan om DI-NOC™

  Läs mer »
 3. Nytt uppdaterat butikskoncept hos Lekia

  Leksakskedjan Lekia är inne i ett expansivt skede som innan året är slut skall omfatta 140 butiker i Sverige. I samband med nyöppningar i bland annat Mall of Scandinavia i Solna och Femman-huset och Frölunda Torg i Göteborg har man tagit fram ett nytt butikskoncept. Konceptet innebär en ny visuell identitet för att inspirera främst barnen, men även visa handlarna hur en Lekiabutik kan se ut. Med Viscom Sign Easyprint, som är printad och v-fräst, har man klätt väggar som slott, skapat träd och figurer med 3D effekt. 

  Det var Lekia som tog kontakt med Graphic Profile, som i samråd med vår representant Kenth Rosén, tog fram ett inspirerande koncept för att tillgodose Lekias nya visuella identitet. 

  - Vi är mycket imponerade av materialet och vad man kan skapa med det säger Ulf Werner profil- och konceptansvarig från Lekia.

  Läs om Viscom Sign Easyprint här

  Läs mer »
 4. Sommar året om med Perspex nya produktserie - PERSPEX® Highlights

  Hösten är här på allvar och på söndag går vi tillbaka till vintertid. Vad passar då bättre än att presentera en helt ny färgkollektion från Perspex akryl. Man följer trenden och lanserar 4 fräscha och uppfriskande neonfärger (Luau Green, Flamenco Pink, Fiesta Yellow, Carnival Orange), med syftet att ge en iögonfallande effekt på din display, skyltning, monter, möbel etc. – bara fantasin sätter gränser!
  Perspex Highlights är 100% återvinningsbar och har samma goda egenskaper som vanlig Perspex akryl.

  Perspex highlights

  Perspex Highlights är 100% återvinningsbar och har samma goda egenskaper som vanlig Perspex akryl.

  Läs mer »
 5. Vi presenterar ny folieleverantör - Kemica - italienska kvalitetsfolier

  Om några veckor landar folier från italienska Kemica på vårt lager i Stockholm. Att vårt sortiment kompletteras med Kemica, gör att vi kan erbjuda marknaden ett ännu bredare spektra av monomeriska och polymeriska printfolier för solvent, eco-solvent, UV- och latexskrivare. Vi erbjuder även frostade folier, skärfolier och golvfolier.

  Läs mer »
 6. Julskyltning med akryl

  Det lackar mot jul..nej kanske inte riktigt ännu, men faktiskt är det hög tid att tänka på butiksinredning och skyltning inför julen. Vi på vink har en rad spännande material som passar utmärkt för julskyltning i butik. 

  Läs mer »
 7. Nu finns nya dekoren Tribeca från Trespa tillgänglig för beställning

  Tribeca är namnet på den nya Trespa Fokuskulören som nu finns tillgänglig för beställning. Serien har en metalliceffekt och finns i följande fyra versioner:

  • Tribeca Gold
  • Tribeca Bronze
  • Tribeca Iron
  • Tribeca Zink

  Materialet finns i tjocklekarna 8, 10 och 13.

  Ladda ner broschyr

  Läs mer »
 8. Ny spännande produkt från Stadur - Viscom Whiteboard

  Stadur lanserar ny produkt - Viscom Whiteboard! En lättviktsskiva som är klädd med whiteboard ferrofolie. Tack vare den släta och magnetiska skrivytan, passar denna hållbara produkt utmärkt som en varaktig presentations- eller anslagstavla, blackboard/whiteboard eller som budskapstavla i div. butiker.

  Läs mer »
 9. Trespa presenterar nya HPL-dekorer

  Fasadskivan Trespa® Meteon® för ventilerade fasadsystem har utökats med nya, unika HPL-dekorer i Focus, Lumen, Naturals, Wood och Uni Color-serien och öppnar samtidigt dörrar för gränslös kreativitet och oändliga designmöjligheter.

  Sortimentet av Trespa® Meteon® Focus  har utökats med tre nya dekorer: Chester, Bilbao och Tribeca. Intressanta mönster med underbara detaljer – på långt håll kan de se ut som samma färg, men om du tar en närmare titt så öppnar sig en värld av olikheter.

  Vi har hittat inspirationen till Trespa® Meteon® Focus, inte bara i naturen, utan också i traditionellt hantverk, såsom stenarbete i alla dess former och kombinerat det med vår teknik för att utveckla estetiskt tilltalande och hållbara fasadmaterial. Alla dekorer i Fokus sortimentet görs i den matta
  ”diffuse” ytan.

  Trespa Lumen sortimentet har utöktas med 3 nya färger: Island Grey, Alabama Grey och California Red. Lumen togs fram för att ge liv åt fasaden. Genom att leka med ljus kan varje byggnad får sitt eget unika utseende. Ljus kan användas på ett kreativt sätt bara genom att reflektera, bryta, förstärka eller dämpa och det är precis vad Lumen gör med sina tre olika ytfinish: Diffuse, Oblique och Specular. Trespa Lumen har nu 14 olika dekorer och går utmärkt att kombinera med dekorer från Trespa Focus.

  Andra nyheter i Trespa Meteon sortimentet är två nya dekorer i Naturals sortimentet: Italian Slate och Natural Slate. Kollektionen av Wood Decors har utökats med dekoren Tropical Ipe.

  Nya färger,  samma hållbarhet!

  Trespa Meteon har utmärkt väderbeständighet. Sol och regn har ingen signifikant effekt på panelens yta och produkten har en mycket bra färgstabilitet och är slagtålig. Den speciella ytan står emot smutsackumulering och är enkel att rengöra och underhålla. För att garantera våra höga kvalitetsstandarder har varje dekor testats individuellt. Dessa egenskaper gör dem mycket slitstarka: Fasader med Trespa ser bra ut i många år!

  Läs mer »
 10. Vikugreen - av 100% återvunnen akryl

  Denna akryl tillhör den nya generationen av miljövänliga gjutna akrylskivor, producerade till 100% av R-MMA (återvunnen metylmetakrylatmonomer). Att värna om vår jord och bidra till en mer hållbar framtid är bland det viktigaste för alla företag dessa dagar. Vi ser det som självklart att kunna erbjuda ett miljövänligt alternativ till våra kunder.Var med och bidra till en hållbar framtid du med. Läs mer om Vikugreen här

  Läs mer »
Page