1. Ny produktöversikt – Retail Graphics

  Ny produktöversikt – Retail Graphics

  Vi är glada över att presentera Neschens senaste produktöversikt! De bästa produkterna från vår portfölj för användning i detaljhandeln är designade att förvandla butiksytor och öka kundupplevelsen. 

  Använd kunskapen i detta marknadsföringsverktyg för att strategiskt nå ut till viktiga beslutsfattare inom detaljhandeln. Ta chansen att göra ett varaktigt intryck, skapa kopplingar som driver dina kunders varumärke till nya höjder. Ge marknadsföringsstrategin ett lyft och inspireras av Neschens produkter och vad de kan åstadkomma i detaljhandelns värld.

   

  Läs mer »
 2. Stort tack för i år! Nu ser vi fram emot nästa tillsammans med er.

  Stort tack för i år! Nu ser vi fram emot nästa tillsammans med er.

  När året nu går mot sitt slut och vi blickar tillbaka vill vi rikta ett stort tack till alla våra kunder och samarbetspartners. Vi ser tillbaka på ett år där vi stärkt vår hållbarhetsstrategi med fler nya innovativa produkter, utveckling av konceptet för återvinning av kunders spillmaterial och ökat produktutbud av återvunna produkter. Vi har optimerat våra lagernivåer och utbud av nya ”gröna” material och bidragit till minskad miljöpåverkan genom högre miljökrav på våra transportörer.

  Vårt nyårslöfte till dig är att öka andelen av våra gröna alternativ och engagera fler i vårt återvinningssystem. Den europeiska Vink-gruppen anses nu bäst i klassen inom plaståtervinning! Under året har vi investerat i utbildning av personal samt genomfört ett antal åtgärder inom energieffektivisering.

  Jul- och nyårshelg innebär även att vi har

  Läs mer »
 3. Träffa oss på Sign&Print

  Träffa oss på Sign&Print

  Snart är det dags för Sign&Print Scandinavia 2023 på Kistamässan i Sthlm. Vi kommer att vara på plats och har med oss nya gröna och hållbara material i monter: C103. Boka redan nu 19-21 september.

   Hoppas att vi ses! 

  Läs mer »
 4. Sommarhälsning från Vink essåplast Group AB

  Sommarhälsning från Vink essåplast Group AB

  Semesterperioden närmar sig och vi ser alla fram mot en välförtjänt ledighet. Vi vill rikta ett stort tack till alla kunder, leverantörer och samarbetspartners samt till våra medarbetare som gör ett fantastiskt jobb! Intresset och behovet av kvalitativa och hållbara plastprodukter i alla avseenden fortsätter att öka. Vi ser redan fram emot en spännande höst med många hållbara nyheter.

  Vi önskar er alla en riktigt skön sommar med mycket sol och bad!
  //Ledningsgruppen
  Vink essåplast Group AB

  Öppettider i sommar
  Stockholm har semesterstängt veckorna 28-29-30.
  Göteborg och Malmö har semesterstängt veckorna 29-30-31.

  Läs mer »
 5. Infinite Power Of Imagination. Kerrock.

  Varför Kerrock?

  Kerrock är som sten. Ett sammansatt, slätt, icke-poröst och homogent material. Kerrock är en kombination av aluminiumhydroxid och ett akrylbaserat polymerbindemedel. En oslagbar kombination av estetik och funktionalitet. Det är en oändlig fantasikraft som återspeglas i oändligheten av möjliga former.

  Creator of beauty

  Kerrock är ett material som har en enorm mängd positiva egenskaper. Från stenens hårdhet, träets skönhet och oändlig fantasi i design, till extraordinärt motstånd och kvalitet av högsta nivå.

  Kerrock finns i:

  • Kök
  • Badrum
  •&n

  Läs mer »
 6. Stort tack för i år - nu ser vi fram emot nästa tillsammans med er.

  Stort tack för i år - nu ser vi fram emot nästa tillsammans med er. 

  När året nu går mot sitt slut och vi blickar tillbaka vill vi rikta ett stort tack till alla våra kunder och samarbetspartners. Vi kan blicka tillbaka mot ett år där vi jobbat hårt för att stärka vår hållbarhetsstrategi: Att hitta grönare produktval, att jobba hårdare med återvinning och återvunna produkter samt även med att minska påverkan på miljön vid transporter. Vårt nyårslöfte till dig är att jobba ännu hårdare med dessa punkter och bli bäst i klassen! Under året har vi investerat i ett antal nya maskiner bl.a. en vakuumbordsfräs från Multicam. Vi har ökat våra lagernivåer, utbud av industrimaterial och knutit till oss nya leverantörer med spännande produkter.

  Jul- och Nyårshelg innebär även att vi har lite förändrade öppettider.
  Stockholm har stängt fredagarna 23:e och 30.e december.
  Malmö och Göteborg håller stän

  Läs mer »
 7. Välkommen till vår monter på industrimässan i Lund

  Välkommen till vår monter på industrimässan i Lund

  EURO EXPO's industrimässa den 12–13 oktober i Lund är den perfekta platsen för möten mellan köpare och säljare inom tillverkningsindustrin. Vi på Vink kommer självklart vara på plats för att både visa och berätta om våra produkter och plastbearbetning. Här kan du läsa mer om mässan och beställa dina biljetter: EURO EXPO´s industrimässa

  Hoppas att vi ses den 12–13 oktober på Sparbanken Skåne Arena, Stattenavägen i Lund.

  Läs mer »
 8. Sommarhälsning från Vink essåplast Group AB

  Sommarhälsning från Vink essåplast Group AB

  Semesterperioden närmar sig och många ser fram mot en välförtjänt ledighet efter en intensiv vår och försommar. Tack till alla kunder, leverantörer, samarbetspartners och inte minst alla medarbetare som gjort ett fantastiskt jobb. Intresset och behovet av kvalitativ och hållbara plastprodukter i alla avseenden ökar konstant. 2021 var ett rekordår för Vink essåplast och det första halvåret 2022 har gått i samma riktning.

  Vi önskar er alla en riktigt skön sommar med mycket sol och bad!
   
  Ledningsgruppen
  Vink essåplast Group AB

  Öppettider i sommar
  Stockholm har semesterstängt vecka 29-30.
  Göteborg och Malmö har semesterstängt veckorna 29-30-31.

  Läs mer »
 9. Nyhet! 3M™ Print Wrap Film IJ280 med 3M™ Gloss Wrap Overlaminate 8428G

  Nyhet! 3M™ Print Wrap Film IJ280 med 3M™ Gloss Wrap Overlaminate 8428G

  3M™ Print Wrap Film IJ280 med 3M™ Gloss Wrap Overlaminate 8428G designades för att appliceras snabbt och med mindre omarbetning. Dess överlägsna formbarhet gör den flexibel där det behövs - med mindre värme. En printfilm man kan lita på, även i fördjupningar där den levererar utmärkt prestanda.

  Läs mer

  Läs mer »
 10. Stort tack för i år. Nu ser vi fram emot nästa tillsammans med er.

  Stort tack för i år. Nu ser vi fram emot nästa tillsammans med er. 

  När året nu går mot sitt slut och vi reflekterar över tiden som gått så vill vi gärna rikta ett stort tack till alla våra kunder och samarbetspartners. Tillsammans har vi gjort året riktigt bra trots rådande omständigheter.

  Julen innebär även att vi har lite förändrade öppettider.
  Stockholm och Malmö håller stängt 23 december och 30 december
  Göteborg stänger perioden 23 december till och med 2 januari

  Precis som tidigare år har vi valt att stötta Barncancerfonden som julgåva. Ett tack till er som får stor betydelse för barnen. God jul och ett riktigt gott nytt år önskar vi på Vink essåplast.

  Läs mer »
Sida